Sök

Livesändningar

Vi sänder live!

Inspelat 210504 - Wagyu & Vin Inspiration
Liveprovning – Wagyuburgare & Vin!
Har du provat Wagyukött av hög kvalitet? Vad sägs om en Wagyuburgare på grillen? Nu kommer chansen! När våren är här får även grillen komma ut så vi tänkte bjuda på en live provning där vi lagar två olika Wagyuburgare med tillbehör. Till detta provar vi två utvalda viner som passar utmärkt till maten. Vi gör hamburgare på kött från 100% renrasig Wagyu som är född och uppvuxen i Sverige. Köttet är hängmörat i ca 12 – 14 dagar innan det mals till färs och håller en mycket hög kvalitet.
 
Vinerna vi valt ut till kvällens provning är:
Vin nr 1, Egri Bikavér Kovacs Nimrod, nr 77000, 139 kr 
Vin nr 2, 2018 Clos du Val Cabernet Sauvignon, nr 70486, 399 kr
 
Om du vill beställa Wagyufärs kan du göra det här och leverans av sker i slutet av maj. Det finns begränsat antal lådor så boka din låda nu.