FÖRETAGSKAFFE?
Fri leverans

Begär offert här.

GULDRUTAN MELLANROST
Ett kaffe från ett litet rosteri i Hälsingland.
500 gr    169 kr/kg

 

För några år sedan hade jag helt slutat dricka kaffe, det var helt enkelt inte gott längre. En vän presenterade mig då för Sumatra Gayo. 

ISOLA ESPRESSO    
En harmonisk blandning som de flesta associerar med en tydlig smak av choklad. Espresso Isola är en storsäljare i espressosortimentet och en favorit hos många av våra kunder med sin klassiska men ändå spännande smak. 500 gr
275 kr/kg

SUMATRA GAYO
Sumatra Gayo Mountain kommer från Aceh-provinsen på Sumatras allra nordligaste spets. Det är ett kaffe med mustiga aromer av kryddor och färska fikon. Påfallande fylligt för att vara single origin, men mycket välbalanserat med en mild återhållsam mjukhet i avslutningen. 250 gr.
269 kr/kg        

LA BOMBA
Det höga inslaget av robusta ger en kraftig och jordig smakbomb med tydliga toner av kakao och en låg syrlighet. La Bomba är en espresso med tydliga rötter i den italienska espressokulturen.
255 kr/kg

INDIEN MONSUN MALABAR
Ett i alla meningar unikt kaffe, som ger en känsla av hur kaffet smakade för 300 år sedan Detta uppnår man idag genom att exponera bönorna för fuktiga och varma monsunvindar under 2-3 månader. Bönorna blir under lagringen stora, spröda och gyllengula. 500 gr.

275 kr/kg               

CARAVAN    
Johan & Nyströms kaffeblandning som kombinerar mjukhet, fyllighet och friskhet i ett rustikare slag. Vi rostar kaffet långsamt till precis den grad där själva rostningen ger kaffet en kraftig karaktär med stark arom och ett långt avslut. 0,5 kg.
216 kr/kg

BRAZIL FORTALESA
Kaffet kommer från en familj som har över 100 års erfarenhet av att odla kaffe. Deras strävan efter yttersta kvalitet har resulterat i att de är den enda farmen som vunnit pris i Cup of Excellence tre år i rad. 250 gr.
275 kr/kg
          

BELLA
Espresson är söt, rund och fyllig och uppvisar en utpräglad mjukhet mot gommen. Karaktären i blandningen hänger kvar i munnen länge och ger en lång och angenäm avslutning.

269 kr/kg

BOURBON JUNGLE
Bakgrunden till denna blandning var att vi längtade efter ett riktigt mörkrostat kaffe som innehåller högkvalitativa bönor som – trots den mörka rostningen – har kvar de flesta av sina aromer. Kaffet har en rundhet samtidigt som det är bittersött, nästan lite rökigt. Eftersmaken är kraftig och lång.
500 gr.
226 kr/kg

 

FIKA
Ett fylligt, runt och balanserat kaffe med toner av kakao. 500 gr.
Poppis bland företagskunder.
210 kr/kg

FLER SORTER FINNS. 
Beställ minst 6 kg (en låda) och få 13% rabatt.