SYNBIOTICS 15
Boosta ditt immunförsvar. Ett svenskt bakterie- & fibertillskott för tarmfloran & immunförsvaret. Bygger på 15 års klinska studier.
- 30 dagsdoser
- 15 miljarder utvalda mjölksyrabakterier
-  3 patenterade bakteriestammar
-  5 gram av 4 olika fibrer
-  Fri frakt inom Sverige


Läs mer här

Lammracks Avocado & KiwisalsaLammracks
Små Morötter
Salladslök
Dijon
Avocado
Kiwi
Lime
Flytande Honung
Olivolja av bra kvalité
Salt & peppar

Börja med salsan: Hacka 2 avocado och tre kiwi. Blanda och pressa saften ur en lime över, ringla på lite honung och olivolja. OBS! En billig olivolja kan förstöra allt. Blanda ihop och ställ i kylen en timme.

Dela morötterna på längden. Stek i smör på svag värme tillsammans med löken. Lägg åt sidan. Använd tassarna till att smeta in lammet med dijon. Låt fettet vara kvar i pannan och stek lammet helt eller delat. 

Våra matkunniga gäster tyckte den här kombon var grymt gott.

Grillade Lammracks

Lammracks
Dijon
Vitlök
Timjan
Svartpeppar
Olivolja

Skär ett snitt mellan varje ben ca 2 cm ner. Blanda Dijon, pressad vitlök, Timjan, Svartpeppar & Olivolja i en bunke och gegga in Lammracksen. Låt stå en timme i kylen. Grilla eller stek i smör på medium värme, ös smöret och oljan eftersom.

Lammracks med ApelsinLammracks
Apelsin
Vitlök
Dijon
Timjan
Morötter
Salt & peppar

Dela lammracksen, krossa vitlöken med sidan på en kniv, skär morötterna på längden i tunnare bitar. Släng i morötter, lamm och vitlök i pannan. Stek tills lammet är nästan färdigt, ta upp lammet och lägg vid sidan. Lamm måste vara rosa.Bry er inte om grillfolie, bara lägg det på skärbrädan. Ta en matskedsklick dijonsenap i pannan tillsammans med mörötterna och vitlöken. Riv i lite apelsinskal och pressa ur saften ur apelsinerna. Låt det puttra ihop och släng åter i lammet samt hackad färsk timjan och låt det puttra ihop smakerna en kort stund. Servera och njut!