• Våra erfarenheter och tips


ALLT NEDANSTÅENDE ÄR ENDAST PERSONLIGA ERFARENHETER OCH REFLEKTIONER FRÅN OSS OCH DE SOM VI PRATAT MED. MAILA GÄRNA OSS DINA EGNA ERFARENHETER.
-----------------------------------------------------------------

Innehållet i synbiotika är inte lika i alla sorter.

För egen del, efter att ha tagit Synbiotics15 sedan sommaren 2016, känns det toppen. Höstens (2017) förkylningsrundor med halsfluss och annat på nära håll, har gått obemärkt förbi. Vinterkräksjukan vet vi inte vad det är.

Forskningen vet att en stor del av vårt imunförsvar sitter i tarmarna och att det därför är viktigt att vår tarmflora är full av nyttiga bakterier. De flesta märker skillnad direkt, det kan bli lite "bubbligt" i magen i början, någon har rapporterat diarré. Öka då mängden vatten och ta en halv påse i några dagar tills dina tarmar vant sig. Prova dig fram till vad som funkar bäst för dig. Det tar en längre tid innan det "satt" sig. 

Belöningen av att använda Synbiotics 15 är att vi blir friskare, mår bättre och får mer motståndskraft mot sjukdomar.

Det finns flera barn, från riktigt små till större, som använder Synbiotics 15 och även här har föräldrarna noterat att barnen är piggare & friskare och vissa även att resultatet i skolan blivit bättre. Ett tips är att blanda ut det i yoghurt, fil, smoothie eller liknande, så försvinner smaken. Jag blandar det i min drink varje dag och ibland så tar jag en extra dos i ett litet glas vatten.